Marseille. Korsika Linea færge til at tage i 1,600 ukrainske flygtninge

Korsika Linea-selskabet vil stille sit skib “Middelhavet” til rådighed for at huse og fodre flere ukrainske flygtninge fra April. En enhed finansieret af Indenrigsministeriet

Ideen blev født af generaldirektøren for Korsika Linea, Pierre-Antoine Villanova. Søfartsforeningen og præfekturet Bouches-du-Rh, har underskrevet en aftale om at byde ukrainske flygtninge velkommen, da konflikten bliver kørt ned og migrationsbevægelserne intensiveres.

Korsika Linea vil således stille sit skib “Middelhavet” til rådighed for at rumme 1600 Ukrainske flygtninge og også sikre pleje af deres måltider. “Modtagelseskapaciteten kan øges til 3.000 pladser fra September 2022 med tilføjelse af en anden færge,” forklarer Renaud Muselier, præsidenten for den sydlige Region.

Fællesskabet er også forpligtet til at tilbyde disse flygtninge uddannelse, beskæftigelse og uddannelse inden for rammerne af sine kompetencer. Flere økonomiske aktører støtter også dette initiativ. Det er Upe 13 og Top 20 klubben, der er forpligtet “til ansættelse af en betydelig del af disse flygtninge”, siger Renaud Muselier.

De andre lokale myndigheder på territoriet, såsom byen Marseille eller metropolen, mobiliseres også til skolegang for børn, gratis transport og forbindelse med arbejdsgivere.

You Might Also Like

Leave a Reply