Harmonie Patrimonium fra Stad leder efter tidligere medlemmer på grund af jubilæum

Harmonie Patrimonium fra Stad leder efter tidligere medlemmer. I maj fejrer harmonien sin hundredeårsdag.

“Vi har sammensat et meget flot genforeningsprogram,” siger formand Nanda Medema. “Den 21. maj ønsker vi at samle så mange nuværende og tidligere medlemmer som muligt i Vries. Der vil der være plads til at hente minder, fortælle historier, og vi vil have en snack der i en landsby cafe. Bagefter vil der blive afholdt en koncert i kirken overfor cafeen, hvor det er planlagt, at en række genforeninger også vil spille en række musikstykker.”

“Kender du nogen, der spillede på Patrimonium?”
Registreringerne går også godt. “Mange tidligere medlemmer har allerede tilmeldt sig, men vi har en fornemmelse af, at vi ikke har nået alle endnu. Selvfølgelig taler du om mange mennesker, der har spillet med os siden vores grundlæggelse i 1921. De ældre medlemmer har sandsynligvis ikke sociale medier, så vi håber at nå disse mennesker gennem et opkald i medierne. At venner, børn eller naboer tænker på, om de også kender nogen, der har spillet på Patrimonium, og som vil henlede opmærksomheden på, at vi organiserer denne genforening. Fordi det ville være en skam for folk at rapportere senere, der siger, at de ikke vidste, at der var en genforening.”

Korona
Den opmærksomme læser har måske allerede tænkt; hvorfor et jubilæum i 2022, da du blev grundlagt i 1921? “Vi startede forberedelserne i 2019. Desværre var vi nødt til at beskæftige os med corona-pandemien i foråret 2020. En pandemi, der har ramt vores sektor hårdt med hensyn til foranstaltninger. Vi var nødt til at udsætte genforeningen og også jubilæumskoncerten. Nu synes vi, det er sikkert at organisere det, og det er derfor, vi har fastgjort datoen den 21.maj.”

På udkig efter nye medlemmer
Medema tør ikke sige, hvor mange mennesker der nogensinde har spillet på Patrimonium. “Jeg finder det svært. Patrimony så også meget anderledes ud i de tidlige år, end det gør nu. Vi har nu en siddende harmoni med fyrre medlemmer. Men vi plejede også at have et trommeband. Desværre blev dette annulleret på grund af et faldende antal medlemmer. Vi gik på gaden for at glæde folk med musik. I en årrække er vi blevet et siddende orkester, hvilket gør det sværere at nå dit publikum eller folk, der kunne lege med os. Så med dette også opkaldet, hvis du spiller et instrument, og hvis du kan lide at komme og se os, er du velkommen til at kontakte os.”

Folk, der ønsker at deltage i genforeningen, kan sende en e-mail til denne e-mail-adresse. Senere på året, den 10. september, finder en jubilæumskoncert sted i Oosterpoort.

You Might Also Like

Leave a Reply