Fængselsstraf og ungdom-tbs krævede mod Stadjer (18) for afpresning med falsk våben

En atten år gammel Ung mand fra Groningen står over for en fængselsstraf på 263 dage og en PIJ-foranstaltning (youth tbs). Ifølge RTV North kræver det straf mod den unge Stadjer, fordi han angiveligt udpressede en mindreårig med en falsk pistol i August sidste år.

Ifølge anklagemyndigheden er den atten år gamle mindre ansvarlig for forbrydelserne, fordi han kæmper med en cannabisafhængighed og forskellige lidelser. Derfor krævede anklageren ungdom tbs mod byen. Fordi han allerede har en kriminel fortegnelse, er der knyttet en ubetinget fængselsstraf til den.

Den afpresning, som byen nu mistænkes for, fandt sted i en bil i August sidste år. Under trussel om et falsk våben blev den mindreårige dreng tvunget til at tage plads i bilen med fire beboere. Bilen kørte til en kirkegård, hvor drengen derefter bundet og gav seksten Euro til sine udpressere. Drengen kontaktede straks politiet, og gennem bilens nummerplade blev udpresseren og føreren af bilen sporet.

Om to uger beslutter dommeren, om han skal udarbejde en yderligere rapport om den atten år gamle Stadjers mentale sundhed. Føreren af bilen bliver nødt til at svare for hans engagement på et senere tidspunkt.

You Might Also Like

Leave a Reply