Byen leder efter en ny børneborgmester.

Der er ingen tvivl om, at der ikke er nogen børn – en-en-en-en-loco-kinderburgemeester. Aanmelden can nog tot dinsdag 24 mei.

De termijn van de huidige kinderburgemeester Samuel en loco-kinderburgemeester Jairo loopt i september af. “Det er en opvolger for volgend schooljaar”, vertelt Samuel. “Vi vil gerne vide, hvordan vi gør det, og hvordan vi gør det, og hvad vi vil vinde for børnene i vores gemeente.”De vlog mag maksimal sekondens duren. De kan også finde ud af, hvordan man bruger en formel via en oversættelse af dine mailadres.

Campagne
Det er ikke alle, der ønsker at deltage i kandidaterne. Vi vil gerne have, at kandidaterne bliver campagne for at se, hvordan de stemmer. Der er ingen tvivl om, at der er mange måder at gøre det på, og at der er mange måder at gøre det på. De nummer to mag de kinderburgemeester hierbij ondersteunen.

Activiteiten
De aktiviteter, der udføres af børneburgemeester, er bedst at møde de grotemensenburgemeester af vejrhudere, det åbner af sluiten van evenementen af attraktionerne af Het plaats nemen i de jury van de lampionnestrijd tijdens de Sint Martinusoptocht.

You Might Also Like

Leave a Reply